Miért válasszon minket

Iroda fertőtlenítés

Ózon gázos fertőtlenítés

Irodák, közületi területek, várótermek, iskolák és egyéb közösségi területek fertőtlenítése vírusok és baktériumok ellen az ÓZON és az ALKOHOL erejével.

Azon helységekben ahol sok ember fordul meg nagyon nagy a lehetőség a baktériumok és vírusok terjedésére, a felületek teljes tisztítása, fertőtlenítése nagyon nehéz és nagyon precíz odafigyelést igényelne, de az ózon gázos eljárásnak köszönhetően ez nagyon egyszerű és minden olyan felület fertőtlenítve lesz amely a terület levegőjével érintkezik. Az ózon gázt nagy mennyiségben a légtérbe juttatjuk amelynek a hatására minden felület fertőtlenítve lesz. A 100% biztonság érdekében a területet tovább fertőtlenítjük egy alkoholos gázzal, finom porlasztással az alkoholos oldatot a légtérbe juttatjuk amely egyenletesen köd ként eloszlik és minden felületre lerakódik, így nem csak a meglévő baktériumokat, vírusokat pusztítja el, hanem egy felület képződik amely akár több napig is kifejti a hatását és nem engedi a vírusok, felülethez tapadását.

Ózon gázos fertőtlenítés:
Széles körben használják napi szinten orvosi rendelőkben, iskolákban, forgalmas várótermekben, a BKV és MÁV járművein. Hatása kétségtelen és bizonyított, ha többet szeretne megtudni az ózon gáz hatásáról látogasson el a wikipedia ózon oldalára, vagy blogunkban található ózon gázról írt cikkünk oldalára.

Alkoholos fertőtlenítés

Alkoholos légtér kezelés:
Ezt a szolgáltatást grátisz ként végezzük, hogy önök és mi is 100%-ig biztosak legyünk a teljes körű fertőtlenítésben. Egy 96% alkoholos légtérkezelőt alkalmazunk amely a levegőben és a felületeken lévő baktériumokat és vírusokat is elpusztítja, az alkoholos fertőtlenítés hatását senkinek sem kell bemutatni, ezzel az eljárással az alkoholt finom szemcsékre porlasztjuk amely a levegőben megkezdi a hatását és a felületeken a finom alkohol szemcsék elpusztítják a vírusokat és baktériumokat.

Covid fertőtlenítés
A szolgáltatásunk tökéletes megoldás a covid vírusok, mutánsok ellen is, akár covid utáni fertőtlenítést is vállalunk, ha a terület, lakás, iroda, váró egy coviddal fertőzött emberrel érintkezett érdemes minél előbb elvégezni a fertőtlenítést, kérje sürgősségi fertőtlenítésünket és akár még ma elvégezzük a munkát, de éjszaka is megoldjuk a kérésére.

Hol ajánlatos a fertőtlenítés:

 • iroda, irodaházak
 • váróterem
 • gyógyszertár
 • kórház, egészségügyi helyiségek
 • áruházak, boltok
 • edzőtermek
 • játszóházak
 • iskolák, óvodák, bölcsődék

Ózonos fertőtlenítés árak:

Iroda fertőtlenítés árak

Fertőzött felület fertőtlenítése:
Covid fertőzöttel érintkezett területek fertőtlenítését is vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és rendelje meg a szolgáltatásunkat akár online itt:

  HívásHívás
  ÜzenetÜzenet