Miért válasszon minket

Szagtalanítás

Szagtalanítás

Sok házi praktikát találhatunk amik segítenek megszüntetni a kellemetlen szagokat, ha ezek nem váltak be vagy csak nem szeretné végig járni ezeket az utakat és a légfrissítők sem segítenek csak egy ideig akkor önnek az ózonos légtisztításra, szagtalanításra van szüksége. Ezt a technológiát főleg autókban alkalmazzák mégpedig a klímák tisztítására, szagtalanítására, de cégünk lakásokban is nagy sikerrel alkalmazza az ózónos légtisztítási technológiát.

Az első gondolata biztosan önnek is az, hogy ismét egy újabb egekbe magasztalt technológia amiről azt írják, hogy mennyire jó, de közel sem. Hogy meggyőzzük mi garanciát vállalunk a szolgáltatásra és ha nem elégedett visszaadjuk a szolgáltatás árát.

Röviden hogyan is működik az ózónos szagmentesítés:
Nagyon sok részletes információt olvashatunk az interneten az ózonos szagtalanításról ha szeretnénk belemélyülni a részletekbe csak keressünk rá, de röviden ez egy kémiai folyamat ami megsemmisíti a levegőben lévő szag molekulákat, úgy hogy a gép által generált 03 (ózon) és a szag molekulák kapcsolódnak és O2-vé alakulnak vagyis oxigénné. Az ózón az egyik legerősebb sterilizáló technológia amit nagyon sok területen alkalmaznak, baktériumok, vírusok megszüntetésére is. A képen láthatjuk, ahogyan az 03 molekula átalakítja a baktériumot oxigénné:

Ózon szagtalanítás

Káros az ózónos szagmentesítés?
Az ózonos eljárás teljesen vegyszer mentes környezetbarát eljárás és az ózon megtalálható a levegőben és az ózonpajzsnak köszönhetjük a napból érkező UV sugarak szűrését, de az emberi szervezetre káros hatása van nagy koncentrációban, ezért a gép használata közben a légtérben nem tartózkodhatunk és a befejezést követően szellőztetésre van szükség.

Kinek ajánljuk?
Cégeknek és magánszemélyeknek is, nagyobb területekre több gépet helyezünk el, így nagyobb területek szagmentesítését is tudjuk vállalni akár 1 óra alatt.

Ózonos tapasztalatok, eredmények:
Az első tapasztalatunk az autó klíma tisztítása volt, több eszközt kipróbáltunk, de 1-2 nap után amikor eltűnt az illat már ismét a dohos klímaszagot lehetett érezni, az ózónos tisztítás után 1-2 napig lehetett érezni az ózon különleges szagát, valakit ez lehet, hogy nagyon zavar, nekik nem ajánlott ez a technológia. A 2. nap után teljesen szagtalan lett az autó klímájából érkező levegő, így teljesen jó eredményt értünk el. A lakásban festés utáni szagokat kérték, hogy próbáljuk meg megszüntetni és a megbízók elégedettek voltak az eredménnyel, dohos szagú lakások, házak szagtalanításra is tökéletes, de itt ha nem szüntetjük meg a szag forrását (vizes, nedves falak és bútorok) sajnos 1-2 hónapon belül újra jelentkezhetnek a kellemetlen szagok, mert a gombákat, penészt megöli az eljárás, de az újra megjelenést nem tudja megállítani.

Az ózón kezelés ára:

1 órás kezelés: 10.000Ft+áfa

Amennyiben nem takarítási szolgáltatásunk mellé kéri és csak ózon kezelést szeretne, kiszállási költséget számolhatunk fel, kérem kérjen árajánlatot vagy keressen minket telefonon.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet