Nyár végi akció

Miért válasszon minket

Nagytakarítás

Nagytakarítása

Ha nagytakarításra van szüksége és szeretné profikra bízni a munkát korrekt áron akkor nem kell tovább keresgélnie. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik mindenféle nagytakarítás elvégzésében így önnek nem kell mást tennie mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Profi teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat cégünk, nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. FONTOS, hogy nagytakarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.

A nagytakarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkő mentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük.

Nagytakarítás extra szolgáltatások:

 • Ablaktisztítás
  Ha ön ablaktisztítást is kér a nagytakarítás mellé kiemelnénk, hogy mi nem csak az üveg felületeket tisztítjuk! Ablaktisztításba beletartozik a keretek külső és belső felületének tisztítása, a zárt állapotban nem látható felületeket is megtisztítjuk, a redőnyös ablakok esetében a redőnyök tisztítását is elvégezzük a normál lehetőségekhez mérten, de akár alpinista szolgáltatást is vállalunk külön kérésre.
 • Függönytisztítás
  Függöny tisztítást is vállalunk le és felszereléssel ha kéri, de az alap nagytakarításba nem tartozik bele ez a szolgáltatásunk.
 • Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás
  Szőnyeg és kárpittisztítást is kérhet ha szeretné, hogy szőnyegei és bútorainak kárpitja tiszta és friss illatúak legyenek. Saját ipari gépeinkkel végezzük ezt a szolgáltatást. Fontos, hogy jelezze előre ha kéri ezt a szolgáltatást a nagytakarítás mellé, hogy a megfelelő tapasztalattal rendelkező kollégánkat és a gépet is küldjük a nagytakarítás alkalmával.
 • Padló súrolás
  Különleges esetekben súrológépet vetünk be a padló burkolatok makacs szennyeződéseinek eltávolítására.
 • Fuga tisztítás
  Az elszennyeződött fugák tisztítására különleges vegyszer és szaktudás szükséges aminek köszönhetően szinte újjá varázsoljuk a fuga színét. Ha szeretné igénybe venni fuga tisztítás szolgáltatásunkat jelezze kollégánk felé, hogy a megfelelő tapasztalattal rendelkező kollégánkat küldjük önhöz és a megfelelő vegyszerek és eszközök is a helyükön legyenek.
 • Nagy belmagasság
  Nem okoz gondot az akár 4-5 méteres belmagasság sem, de fontos, hogy jelezze előre így a megfelelő létrákat visszük magunkkal.

Nagytakarítás árak:

A nagytakarítást órabérben végezzük ami 3200Ft+áfa/fő, ami tartalmazza a kiszállást, ipari gépek használatát, tisztítószereket, tisztító eszközöket és a kollégák munkáját. Az extra szolgáltatások további költségeket jelenthetnek, amiről érdeklődjön kollégánknál. Kérjen árajánlatot akár fix árat is tudunk adni a takarításra, így nem kell aggódnia, hogy mennyi idő alatt lesz készen a munka.

Miben különbözünk másoktól vagyis miért válasszon minket ha nagytakarításra van szüksége?

Mindent viszunk a nagytakarításhoz

Minden eszközt és gépet viszünk a porszívótól a rongyokon, tisztítószereken keresztül a létráig. Saját gépekkel és eszközökkel dolgozunk minden esetben, ezek jól bevált és sok-sok tapasztalat után kiválasztott eszközök és tisztítószerek amelyek megkönnyítik és meggyorsítják munkánkat.

Nagytakarítás garanciával

Számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél, ezért a munkánkra garanciát vállalunk, így ha ön a munka átvételekor hibát vagy bármilyen hiányosságot talál azt már az óradíjon kívűl vagyis ingyenesen javítjuk ki önnek. Ha ez nem lehetséges azonnal akkor ingyenesen vonulunk fel újra egy következő napon.

Kérjük keressen minket telefonon vagy kérjen ingyenes visszahívást esetleg írjon nekünk üzenetet vagy kérjen árajánlatot nagytakarítási szolgáltatásunkra a kapcsolat menüpontban.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet