Miért válasszon minket

Lakástakarítás

Lakástakarítás

Lakás takarítása rendszeresen vagy alkalmi takarításként, üzletembereknek, külföldön tartózkodóknak és egyszerű dolgozó embereknek nagy segítség lehet a mai  rohanó világban egy alkalmi vagy rendszeres takarítónő munkája. Ön is megengedheti magának ezt a kis luxust, hogy nem önnek kell port vagy pókhálót takarítania és még nem beszéltünk a munka nehezéről. Ha szeretné otthonát mindig tisztán tartani takarítónő segítségével válasszon minket, korrekt áron korrekt minőségben fogjuk lakását tisztára varázsolni, de ha csak egy buli után vagy albérlő után szeretné visszakapni az eredeti ingatlanát tiszta rendezett állapotban, vagy egy lakásfelújítás után járó makacs szennyeződések eltávolítását vagy egyéb nagy takarítást szeretne tapasztalt szakemberrel elvégeztetni keressen minket bizalommal.

 • Alkalmi lakástakarítás
  Ha eljött a havi nagytakarítás ideje esetleg szeretne egy teljes átfogó takarítást végeztetni otthonában, lakásfelújítás utáni hatalmas felfordulást szeretné rendbe tenni, egy házibuli utáni rendetlenséget szeretne a mosogatástól a foltok eltávolításáig elvégeztetni valakivel, ha itt vannak az ünnepek és vendégeket vár hívjon és elvégezzük a piszkos munkát és ha most nincs is ránk szüksége majd jusson eszébe: korrekttakaritas.hu.
 • Rendszeres lakástakarítás
  Ha ön otthona rendszeres takarítását szeretné ránk bízni, biztosíthatom, hogy otthona mindig tiszta és friss lesz és nagytakarításra sem lesz szükség, mert a takarítást úgy végezzük, hogy a nagytakarítás egy részét minden alkalommal elvégezzük így nem csak az alap takarítást végezzük el a rendszeres alapvető takarításoknál hanem mindig mindent tisztán tartunk otthonában.
 • Agglegénylakás takarítás
  Ha önnek van egy agglegény lakása és szeretné, hogy mindig tiszta igényes legyen és mindig tisztaságba várja vendégeit és fontos a diszkréció és bizalom nem kell tovább keresgélnie, válasszon minket és a rendszeres takarításunkat.
 • Albérlet takarítás
  Ha ön egy főbérlő és az albérlők után szeretne egy nagytakarítást, hogy újra tisztán tudja átadni a következő lakónak akkor keressen minket bátran, vállaljuk a lakás, ház teljes nagytakarítását extra szennyeződések esetében is, vagy ha ön most költözik be az új albérletébe, de szeretne egy friss tiszta illatú lakásba költözni akkor önnek ránk van szüksége.

Lakástakarításánál kérhető feladatok:

 • Portalanítás
  Portalanítás nedves és száraz megoldással, minőségi bútor ápoló szerekkel, teljes portalanítást végzek a nem látható helyeken is, így a látható felületek sokkal tovább lesznek portalanok, kifejezetten ajánlott a teljes portalanítás az allergiásoknak, hisz a porban megtalálhatóak az allergiát okozó pollenek, virágporok is.
 • Pókhálók eltávolítása
 • Padló tisztítása
  A járólaptól a szalagparkettáig megfelelő módszerrel és vegyszerekkel való fertőtlenítése tisztítás.
 • Szőnyeg takarítása tisztítása
  Szőnyegek porszívóval való takarítása kérésre ipari vizes porszívóval való tisztítása vagy teljes szőnyegtisztítás elszállítással és visszaszállítással így önnek semmivel sem kell foglalkoznia és szinte teljesen új, illatos szőnyeget fog visszakapni. Allergiásoknak kimondottan ajánlott a teljes szőnyegtisztítás, hiszen a szőnyegben rengeteg atka és por található.
 • Kárpittisztítás
  Ipari vizes bázisú géppel eltávolítjuk a foltokat, szennyeződéseket kanapéjáról és egyéb szövettel bevont bútorairól és szinte újjá varázsoljuk a legjobb vegyszerekkel.
 • Bőrápolás
  Bőrrel bevont bútorok tisztítása és ápolása minőségi vegyszerekkel.
 • Konyha takarítása
  A konyha az egyik legkényesebb és legnehezebben takarítható helyiség talán, hisz nagyon makacs szennyeződéseket kell eltávolítanunk és a legnagyobb higiéniát igénylő helységek egyike. Kérhet akár tűzhely vagy hűtő teljes tisztítást is és szinte újjá varázsoljuk tűzhelyét, hűtőjét.
 • Fürdőszoba, mellékhelyiségek takarítása
  A konyha után talán a második legkényesebb helyiség takarítás szempontjából a fürdőszoba, itt is nagyon fontos a higiénia és a tisztaság és a makacs szennyeződések mint például vízkő és penész eltávolítása nehéz feladat a vegyszerek nem ismerése nélkül és károkat is okozhatunk ha nem megfelelő vagy túl erős vegyszert használunk, érdemes tapasztalt emberre bízni ha nem akarjuk, hogy a króm felületek már ne legyenek olyan fényesek.
 • Ablaktisztítás
  Egy családi házban általában sok ablak és nyílászáró található és ezeknek a megfelelő takarítása nagyon nagy és hosszadalmas feladat, de a legszebb dolog ha kinézünk az ablakon és nem tudjuk megállapítani, hogy nyitva vagy zárva, ugyan akkor nagyon csúnya képet is tud alkotni egy koszos ablak. Az ablak tisztítás mellett a redőnyök és szúnyoghálók tisztítása is hozzátartozik a családi házunk teljes tisztaságához.
 • Függönyök tisztítása
  Függönyei szakszerű leszerelését tisztítását és vissza helyezését is vállalom.

A lakástakarítás díját árajánlatban tudjuk meghatározni mely történhet online és személyesen is, az online ajánlatot a lakás felmérése után pontosítjuk és szerződésbe foglaljuk az elvégzendő munkálatokat. Amit biztosítani tudunk: Korrekt munkát korrekt áron! Keressen bizalommal, elérhetőségeinken a kapcsolat menüpontban.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet