Miért válasszon minket

Ablaktisztítás

Ablaktisztítás

Ablaktisztítási szolgáltatásainkat külön is kérheti, ha ön csak az ablaktisztítását szeretné takarítócégre bízni keressen bizalommal és ablakait ragyogóvá varázsoljuk a legkorszerűbb takarító eszközökkel. Az ablakok tisztítása mellet fontos a redőnyök és szúnyoghálók tisztítása is, az árajánlat kérésénél kérem írja le ha ezeket a részeket is szeretné ránk bízni.

  • Ablaktisztítás magánszemélyeknek:
    Talán az egyik legnehezebben és legtöbbször kihagyott takarítási feladat a háztartásokban az ablakok, redőnyök, függönyök és szúnyoghálók tisztítása, pedig nincs szebb a kristálytiszta ablakoknál és tiszta függönyöknél egy családi ház vagy lakás esetében.
  • Ablaktisztítás cégeknek:
    A legtöbb üzlet és iroda takarításának legnagyobb része az ablakok takarítása, hiszen egy üzlet vagy iroda tisztaságának a tükre az üveg és tükör felületek tisztasága. Vállaljuk irodák, üzlethelyiségek, konditermek és egyéb ingatlanok ablaktisztítását gyors és precíz munkavégzéssel korrekt áron.
  • Kirakat tisztítás:
    Egy üzletnek, boltnak nagyon fontos, hogy minden esetben tiszta legyen az üveg felülete, cégünknél kérhet rendszeres ablaktisztítást, hogy üzletének ablakai mindig tiszták legyenek, hogy a vásárlók mindig tiszta üvegen keresztül láthassák a kirakatot, termékeket.

Amennyiben szeretné ablakainak tisztítását cégünkre bízni, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot esetleg kérjen árajánlatot, előre is köszönjük bizalmát.

Ablaktisztítás alpin-technikával

Ha olyan ablakot, üveg felületet kell tisztítani amelyet nem lehet létráról vagy egyéb módon elérni, önnek alpin-technikás ablaktisztításra van szüksége, melyet cégünk több éves tapasztalattal vállal, a részletekért kattintson a fenti linkre, vagy az alábbi képre.
Ablaktisztítás alpintechnikával

HívásHívás
ÜzenetÜzenet