Miért válasszon minket

Alkalmi takarítás

Alkalmi nagy takarítás

Ha önnek csak alkalmi takarításra van szüksége akkor is keressen bizalommal. Vállaljuk magánszemélyeknek és cégeknek is az alkalmi nagytakarításokat akár felújítás után vagy átadás utáni ingatlanoknál, rendezvény előtti és utáni takarításokat is. Ha esetleg albérletét extra szennyeződéssel adták vissza akkor is keressen bátran bármilyen szennyeződéssel elbánunk és ismét tisztán adhatja át ingatlanát az új lakóknak.

  • Alkalmi nagytakarítás magánszemélyeknek:
    Ha szeretné a nagytakarítást korrekt takarító cégre bízni, vagy csak az egyes munka részeket bízná ránk, mint például az ablak tisztítás, szőnyeg tisztítás, akkor ne keressen tovább, mert önnek ránk van szüksége. Nagy tapasztalattal nagyon gondosan, minőségi tisztító szerekkel fogjuk otthonának nagytakarítását elvégezni. Ha lakásfelújítási munkálatok utáni makacs szennyeződések profi eltávolítására van szüksége akkor is keressen bátran, esetleg rendezvény után szeretné az otthonát az eredeti állapotra visszaállítani és korrekt tisztaságot szeretne, keressen bizalommal minket.
  • Alkalmi nagytakarítás cégeknek
    Ha cégének nincs szüksége rendszeres takarításra, mert a nagy részét elvégzik az alkalmazottak, de szeretné takarító cégre bízni a nagytakarítást válassza a korrekt takarítást. Cégeknek korrekt áron vállaljuk a takarításokat, akár átadások vagy felújítások és rendezvények után is. Ha szeretné az irodájának nagytakarítását takarító cégre bízni válasszon minket és garantáljuk az elégedettséget.
HívásHívás
ÜzenetÜzenet