Miért válasszon minket

Családi ház takarítás

Családi ház takarítása

Túl nagy a háza esetleg kevés az ideje a takarításra? Ha segítségre van szüksége otthona takarításában tisztán tartásában vagy teljes egészében másra bízná a takarítási munkálatokat ön minket keres.

 • Alkalmi családi ház takarítása
  Ha szeretné felkészíteni családi házát az ünnepekre, esetleg vendégek fogadására, szeretné eltüntetni egy buli nyomait vagy ideje volna már a nagytakarításnak, lakásfelújítási munkálatok utáni nagy takarítást kellene végezni, és szeretné szakemberre bízni, keressen bizalommal, alkalmi takarításokat vállalunk korlátok nélkül.
 • Rendszeres családi ház takarítása
  Ha nem szeretné takarításra fordítani a szabad idejét és szeretné szakemberre bízni válasszon minket. Megbeszélt időpontokban rendszeresen vállaljuk családi házak takarítását korrekt és igényes, megbízható munkával.

A családi házakban elvégzendő takarítási munka folyamatok, melyeket kérhet:

 • Portalanítás
  Portalanítás nedves és száraz megoldással, minőségi bútor ápoló szerekkel, teljes portalanítást végzünk a nem látható helyeken is, így a látható felületek sokkal tovább lesznek portalanok, kifejezetten ajánlott a teljes portalanítás az allergiásoknak, hisz a porban megtalálhatóak az allergiát okozó pollenek, virágporok is.
 • Pókhálók eltávolítása
 • Padló tisztítása
  A járólaptól a szalagparkettáig megfelelő módszerrel és vegyszerekkel való fertőtlenítése tisztítás.
 • Szőnyeg takarítása tisztítása
  Szőnyegek porszívóval való takarítása kérésre ipari vizes porszívóval való tisztítása vagy teljes szőnyegtisztítás elszállítással és visszaszállítással így önnek semmivel sem kell foglalkoznia és szinte teljesen új, illatos szőnyeget fog visszakapni. Allergiásoknak kimondottan ajánlott a teljes szőnyegtisztítás, hiszen a szőnyegben rengeteg atka és por található.
 • Kárpittisztítás
  Ipari vizes bázisú géppel eltávolítjuk a foltokat, szennyeződéseket kanapéjáról és egyéb szövettel bevont bútorairól és szinte újjá varázsoljuk a legjobb vegyszerekkel.
 • Bőrápolás
  Bőrrel bevont bútorok tisztítása és ápolása minőségi vegyszerekkel.
 • Konyha takarítása
  A konyha az egyik legkényesebb és legnehezebben takarítható helyiség talán, hisz nagyon makacs szennyeződéseket kell eltávolítanunk és a legnagyobb higiéniát igénylő helységek egyike. Kérhet akár tűzhely vagy hűtő teljes tisztítást is és szinte újjá varázsoljuk tűzhelyét, hűtőjét.
 • Fürdőszoba, mellékhelyiségek takarítása
  A konyha után talán a második legkényesebb helyiség takarítás szempontjából a fürdőszoba, itt is nagyon fontos a higiénia és a tisztaság és a makacs szennyeződések mint például vízkő és penész eltávolítása nehéz feladat a vegyszerek nem ismerése nélkül és károkat is okozhatunk ha nem megfelelő vagy túl erős vegyszert használunk, érdemes tapasztalt emberre bízni ha nem akarjuk, hogy a króm felületek már ne legyenek olyan fényesek.
 • Ablaktisztítás
  Egy családi házban általában sok ablak és nyílászáró található és ezeknek a megfelelő takarítása nagyon nagy és hosszadalmas feladat, de a legszebb dolog ha kinézünk az ablakon és nem tudjuk megállapítani, hogy nyitva vagy zárva van, ugyan akkor nagyon csúnya képet is tud alkotni egy koszos ablak. Az ablak tisztítás mellett a redőnyök és szúnyoghálók tisztítása is hozzátartozik a családi házunk teljes tisztaságához.
 • Függönyök tisztítása
  Függönyei szakszerű leszerelését tisztítását és vissza helyezését is vállaljuk.
 • Kertgondozása
  Családi házaknál a legtöbb esetben a kert is problémát okoz a tulajdonosoknak, alapvető kerti munkákat is vállalunk mint például fűnyírás, sövénynyírás, levelek eltávolítása, külső burkolatok tisztítása nagynyomású tisztító géppel. Egyéb kertészeti munkálatokat is vállalunk.

Családi ház takarításának díja megegyezés alapján történik mivel mindenkinek más az igénye, árajánlatot kérhet az árajánlat menüpontban, de a végeleges árat az ingatlan felmérése után tudjuk megadni. Ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérem kérdezzen bátran és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk otthona tisztán tartásában.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet