Nyár végi akció

Miért válasszon minket

Garázstakarítás

Garázstakarítás

Garázs takarítás profi gépekkel és vegyszerekkel akár több ezer négyzetméteren is.  A mélygarázsok takarítása a legtöbb esetben nagyon nehéz és macerás feladat hiszen az autókból kifojt olajat nagyon nehéz eltávolítani a csiszolt betonról és az egyéb felületekről is, de ezt elősegíti az ipari súrológép és nagynyomású gőzborotva. Cégünk vállalja akár több ezer négyzetméteres teremgarázsok teljes körű takarítását a padlótól a mennyezetig, hiszen a kipufogó gázok beszínezik, szennyezik a mennyezetet és a falakat is, mely nem esztétikus. A téli időszakokban a legfontosabb a garázstakarítás, hiszen ilyenkor az autókra tapadt hó és jég a parkolóházban olvad le, sárt és koszt okozva ezzel. Garázsok takarítását cégünk vállalja rendszeresen vagy alkalmi nagytakarításként is, véleményünk szerint félévente szükséges a legtöbb teremgarázs teljes körű takarítása, hogy a szennyeződések ne okozzanak károkat a padló szerkezetében. Garázstakarításhoz kérjen árajánlatot árajánlat kérő rendszerünk segítségével vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menü segítségével és biztosan sikerül megegyeznünk.

 • Rendszeres teremgarázs takarítás
  Ha önnek rendszeres garázs takarításra van szüksége garantáljuk a teljes elégedettséget és a korrekt árat, ha elégedett a munkánkkal amire garanciát vállalunk és hosszútávú szerződést köt velünk garantáltan jó árat biztosítunk.
 • Alkalmi garázstakarítás
  Az alkalmi garázstakarításunkra garanciát vállalunk, a megbeszélt elvárásokat a lehető legnagyobb odafigyeléssel végeztetjük el takarító csapatunkkal és csak minőségi ellenőrzött munkát adunk át, hogy ön biztosan elégedett legyen.
 • Gépi tisztítás
  A garázsok padlózatának a tisztításához a legjobb megoldás az egytárcsás súroló gép, mivel ennek a legjobb a hatásfoka a szennyeződések eltávolítására. Az erősen szennyezett garázsok padlózatát először vegyszeres vízzel beáztatjuk, a szennyeződéstől függően 5-10 percig ezután a súroló géppel felsúroljuk a szennyeződést, és ekkor is további vegyszert engedünk a padlózatra, ezután vízes porszívóval felszívjuk a szennyezett vizet és habot, ezt a folyamatot akár többször is megismételjük míg el nem érjük a várt tisztaságot és ezután feltöröljük a padlózatot szárazra.
 • Teremgarázs nagytakarítás
  A teremgarázs nagytakarítása esetében a falakat, világító testeket és a szellőztető rendszereket, csöveket is tisztítjuk. Nagyon fontos legalább évente elvéheztetni a nagy forgalmú garázsokban hiszen a kipufogó gázokból kiáramló korom a falakra és mennyezetre tapadnak amely nagyon esztétikátlan tud lenni, és minél több ideig hagyjuk lerakódni annál nehezebb és költségesebb lesz eltávolítani.

Akár több ezer négyzetméteres garázs padozatát is képesek vagyunk 1 nap alatt tisztára varázsolni, ha önnek sürgős, hogy a garázst a látogatók, parkolók gyorsan igénybe vehessék akkor bízza ránk a garázs takarítást. Akár több géppel egyszerre végezzük a súrolási feladatot, hogy mielőbb végezhessünk. A garázstakarítás ára a legtöbb esetben a garázs méretétől függ és minél nagyobb egy garázs annál olcsóbban végezzük, akár 50Ft/nm áron is elvégezzük a padozat súrolását.

Mélygarázs takarítás Garázstakarítás Műgyantás garázs takarítása

A legtöbb esetben tárcsás takarítógépet alkalmazunk amely adagolja a vegyszeres vizet és súrolás után azonnal fel is szívja, ha van rá lehetőség és igény nagynyomású ipari mosót is bevetünk. A garázsok esetében nem csak a padozat takarítására van szükség, cégünk vállalja a csövek, szellőztető rendszerek portalanítását, tisztítását, garázskapuk tisztítását és minden olyan részét a garázsnak amely tisztítandó.

Csövek takarítása

Garázstakarítás magán garázsokban

Garázstakarítás súrolásHa otthonában a garázs padlózata extrém koszos akkor önnek súroló technológiára van szüksége, cégünk nagy tapasztalattal távolítja el a garázsok szokványos és extrém szennyeződéseit ami főleg olaj és a gumik által okozott szennyeződések. Bízza ránk a piszkos munkát és garázsa padlóját a lehetőségekhez adottan újjá varázsoljuk legyen az járólap vagy csiszolt beton. Magán garázsokban is ajánlott az évi 2x nagytakarítás amikor teljesen feltakarítjuk a garázs padlózatát főleg a téli időszak után nagyon fontos hiszen ilyenkor hordjuk be autónkkal a legtöbb szennyeződést a garázsunkba. Ha ön teremgarázsban bérel helyet és nem végzik el ön helyett a takarítást, ekkor ís ránk bízhatja a piszkos munkát és garantáljuk, hogy az ön beállóhelye lesz a legtisztább. Ha szeretné kitakaríttatni garázsát ne halogassa tovább és ne keresgéljen, válasszon minket és garantáltan elégedett lesz szolgáltatásainkkal.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet