Miért válasszon minket

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Padlószőnyeg tisztítása nagy teljesítményű ipari géppel és felszedhető szőnyegek tisztítása elszállítással.

  • Padlószőnyeg tisztítása 
    A padlószőnyeget ipari vizes szőnyegtisztító géppel tisztítjuk, foltok és színelváltozások eltüntetése, a szőnyeg újjá varázsolása, hogy friss illat töltse be otthonát irodáját. A tökéletes szőnyeg tisztaságot csak ipari gépekkel lehet elérni, a normál porszívókkal csak a port lehet eltávolítani az egyéb szennyeződések eltávolításához szőnyegtisztító gépre van szükség azoknál a szőnyegeknél melyeket nem vagy csak nehezen tudunk mozgatni mint például a padlószőnyegeket.A szőnyegtisztítást akkor is ajánljuk ha nem tűnik koszosnak a szőnyeg, hiszen ettől még rengeteg port és atkát rejthet ami miatt sokkal többször van szükség portalanításra, nagytakarítások alkalmával kifejezetten ajánljuk ha tartós tisztaságot szeretne.
  • Szőnyegtisztítás
    Azokat a kisebb méretű szőnyegeket melyeket könnyedén felszedhetünk érdemes szőnyegtisztítóban tisztíttatni, mert így lehet biztosítani a szőnyeg tökéletes tisztaságát és teljes száradását, ha szőnyegtisztításra van szüksége szőnyegéért házhoz megyünk és a tisztítást követően vissza is szállítjuk önnek Budapest területén.

A szőnyegtisztítást minden esetben alapos porszívózással kezdjük és csak ezt követően kezdjük el a vízestbázisú szőnyegtisztítást kárpittisztító géppel. Ez egy nagyon fontos lépés, hiszen így eltávolítjuk azokat a szennyeződéseket amelyeket a kárpittisztítógép nem tudna.

Szőnyeg porszívózás

Szőnyegtisztítást kétféle géppel végzünk, az egyik legtöbbet használt gép a Karcher puzzi, mely egy vizes szőnyegtisztító gép, a működése lehetővé teszi a szőnyeg gyors és eredményes tisztítását. A vizet a szőnyegre visszük és máris fel is szívhatjuk, így nem kell sokat várni a száradásra, ha a szőnyeg erősen szennyezett akkor már előre beszórjuk a szőnyegtisztítóval, hogy eredményesebb legyen az eljárás, pár perc múlva már szívhatjuk is ki a vizet a szőnyegből. Ezzel a módszerral nagyon jól lehet kiszedni a beszáradt kávé foltokat, vagy egyéb szennyeződéseket is.

Szőnyegtisztítás előtte-utána

Gyorsan és egyszerűen lehet kezelni, a tiszta-víz tartályba különleges szőnyegtisztító vegyszert teszünk mely elősegíti a szennyeződések eltávolítását és friss illatot biztosít a szőnyegnek, pár napig az egész lakásnak is.

Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás eredmény

A különösen szennyezett szőnyegeket egytárcsás súroló géppel takarítjuk és ezután még egyszer a fenti módszerrel. Az egytárcsás géppel és egy különleges szőnyegre alkalmazható súroló paddel végig megyünk a szőnyegen és géppel adagoljuk a szőnyegtisztító vegyszert és a súrolással fellazítjuk a szennyeződéseket melyet ezután a kárpittisztítóval eltávolítunk, így a szőnyeg szinte száraz lesz és nem kell sokat várni a megszáradásra.

Szőnyegtisztítás súrolóval

Szőnyegtisztítás súroló

Szőnyegtisztítás

A szőnyegtisztítás szolgáltatásainkat külön is vállaljuk és egyéb szolgáltatásaink mellé is ajánljuk, ha minőségi szőnyegtisztítást szeretne korrekt áron keressen minket bizalommal. Kérjen árajánlatot szőnyegtisztításra az árajánlat menüpontban vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatmenüben megadott elérhetőségeinken.

Tekintse meg videó bemutatónkat irodai szőnyegtisztításról:

HívásHívás
ÜzenetÜzenet