Nyár végi akció

Miért válasszon minket

Takarítás magánszemélyeknek

Takarítás magánszemélyeknek

Ha nincs ideje és türelme a takarításhoz és szeretne munkájára igényes takarítót megbízni otthonának rendszeres vagy alkalmi nagytakarítására a legjobb weboldalon jár, csapatunkban csak jól bevált összeszokott takarítókkal dolgozunk és otthonába csak maximálisan megbízható takarítókkal fogunk dolgozni akár erkölcsi bizonyítvánnyal és szerződéssel is segítjük a kezdeti bizalom kialakulását. Kérjük tiszteljen meg bizalmával és válasszon minket.

  • Boldog családi ház takarítása

  • Lakás takarítás

  • Családi ház takarítás

  • Családi ház takarítás

A jobb oldali menüben választhatja ki a szolgáltatásainkat magánszemélyeknek, kifejezetten családi házak, lakások takarítására, karbantartására rendszeresen vagy alkalmi takarításokról is olvashat tájékoztatót és ha felkeltettem érdeklődését és úgy érzi elnyertem bizalmát kérem keressen fel minket a kapcsolat menüben megadott elérhetőségek egyikén, esetleg kérjen árajánlatot melyet akár személyesen az ingatlan felmérése után a kívánt feladatok elvégzésének megbeszélése után pontosíthatunk ingyenesen.

Szolgáltatásaink melyeket magánszemélyeknek ajánlunk:

Nagytakarítás

Alkalmi nagy takarítások

Alkalmi nagytakarítások, lakásfelújítás, rendezvény után vagy felkészülés az ünnepekre vendégvárásra, esetleg albérletek kiadás előtti takarítása. Bízza a nagytakarítást ránk, hogy tiszta és higiénikus otthont varázsoljunk önnek.

Takarítási vegyszerek

Ablak tisztítás

Az ablak tisztítás az egyik legtöbbet halogatott takarítás, ne halogassa tovább bízzon meg minket ablakai, redőnyei és nyílászárói takarításával.

Rendszeres takarítás

Rendszeres takarítás

Ha szeretné a rendszeres alapvető takarításokat takarítónőre bízni válasszon minket és garantáljuk otthona teljes körű tisztaságát.

Kert gondozás fű nyírás

Kert gondozás

Elvégezzük a ház körüli munkákat is, fűnyírás, sövénynyírás, sepregetés és kültéri burkolatok tisztítása nagynyomású ipari gépekkel.

Szőnyeg tisztítás

Szőnyeg tisztítás

Kitisztítjuk szőnyegét, padlószőnyegét ipari szőnyegtisztító gépünkkel vagy elszállítjuk szőnyegét és tisztán frissen kapja vissza.

Kárpit tisztítás

Kárpit tisztítás

Szeretné régi színében látni régi bútorait? Kárpit tisztítást is vállalunk profi ipari géppel.

Családi ház takarítás

Családi ház takarítás

Teljes körű családi ház takarítás a mellékhelységektől az udvarig.

Lakás takarítás

Lakás takarítás

Teljes körű lakás takarítás akár alkalmi nagytakarítás vagy rendszeres takarítás.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet