Takarító állás

Takarító állás

Fejlődő vállalkozásunk folyamatosan keres munkaerőt takarító állásra és üzletkötői állás betöltésére. Ha ön tapasztalattal rendelkező takarító, jó munkabírással és szeretne egy jó csapattal együtt dolgozni akkor töltse ki a lenti jelentkezési kérdőívet és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot, ha megfelel az elvárásainknak. Mivel a cégünk jelenleg csak Budapesti takarításokat vállal így főleg azok jelentkezését várjuk akik Budapesten laknak.

Elvárásaink a takarító állásra jelentkezőkkel szemben: Legyen tapasztalata iroda és lakás takarítási munkálatokban, tartalmazza az önéletrajza az eddigi munkahelyeit. Fontos, hogy munkájára igényes, megbízható, jó munkabíró képességgel rendelkezzen. Angol nyelvtudás és a nem dohányzás előny, de nem feltétel.

Elvárásaink csoportvezető takarítói állásra jelentkezőkkel szemben: Érettségi, és önéletrajz melyben megjelöli az eddigi tapasztalatait. Előnynek számít ha dolgozott már csoportvezetőként, ha nagy ismeretséggel rendelkezik takarítók körében. További részletek ITT

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Lakcím irányítószám (kötelező)

Munkakör (kötelező)

Munkavállalás típusa
Állandó munkaAlkalmi munka

Fizetési igény (órabér vagy fix összeg)

Születési év

Beszélt nyelvek
MagyarAngolNémetOrosz

Dohányzás

Rendelkezik jogosítvánnyal

Rendelkezik autóval

Rendelkezik egyéni vállalkozással

Önéletrajz feltöltése (feltölthető fájl: pdf, doc, jpg, docx)

Fénykép (feltölthető fájl: jpg)

Bemutatkozó és egyéb megjegyzés

Hívás
Üzenet