Takarító állás

Fejlődő vállalkozásunk folyamatosan keres munkaerőt takarító állásra és üzletkötői állás betöltésére. Ha ön tapasztalattal rendelkező takarító, jó munkabírással és szeretne egy jó csapattal együtt dolgozni akkor töltse ki a lenti jelentkezési kérdőívet és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot, ha megfelel az elvárásainknak. Mivel a cégünk jelenleg csak Budapesti takarításokat vállal így főleg azok jelentkezését várjuk akik Budapesten laknak.

Elvárásaink a takarító állásra jelentkezőkkel szemben: Legyen tapasztalata iroda és lakás takarítási munkálatokban és erről küldjön részletes leírást, esetleg tartalmazza az önéletrajza az eddigi munkahelyeit. Fontos, hogy jó munkabíró képességgel rendelkezzen és az akár tíz órás nagytakarítás se okozzon problémát. Angol nyelvtudás és a nem dohányzás előny, de nem feltétel.

Elvárásaink üzletkötői állásra jelentkezőknek: Érettségi, és önéletrajz melyben megjelöli az eddigi üzletkötői tapasztalatait. Előnynek számít ha dolgozott már irodákat takarító cégnél és van tapasztalata az irodatakarítás területén szerzett üzletkötésben.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Lakcím irányítószám (kötelező)

Munkakör (kötelező)

Munkavállalás típusa
Állandó munkaAlkalmi munka

Fizetési igény (órabér vagy fix összeg)

Születési év

Beszélt nyelvek
MagyarAngolNémetOrosz

Dohányzás

Rendelkezik jogosítvánnyal

Rendelkezik autóval

Rendelkezik egyéni vállalkozással

Önéletrajz feltöltése (feltölthető fájl: pdf, doc, jpg, docx)

Fénykép (feltölthető fájl: jpg)

Bemutatkozó és egyéb megjegyzés

Hívás
Üzenet