Takarító állás

Takarító állás

Fejlődő vállalkozásunk folyamatosan keres munkaerőt takarító állásra és üzletkötői állás betöltésére. Ha ön tapasztalattal rendelkező takarító, jó munkabírással és szeretne egy jó csapattal együtt dolgozni akkor töltse ki a lenti jelentkezési kérdőívet és hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot, ha megfelel az elvárásainknak. Mivel a cégünk jelenleg csak Budapesti takarításokat vállal így főleg azok jelentkezését várjuk akik Budapesten laknak.

Elvárásaink a takarító állásra jelentkezőkkel szemben: Legyen tapasztalata iroda és lakás takarítási munkálatokban, tartalmazza az önéletrajza az eddigi munkahelyeit. Fontos, hogy munkájára igényes, megbízható, jó munkabíró képességgel rendelkezzen. Angol nyelvtudás és a nem dohányzás előny, de nem feltétel.

Elvárásaink csoportvezető takarítói állásra jelentkezőkkel szemben: Érettségi, és önéletrajz melyben megjelöli az eddigi tapasztalatait. Előnynek számít ha dolgozott már csoportvezetőként, ha nagy ismeretséggel rendelkezik takarítók körében. További részletek ITT

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Lakcím irányítószám (kötelező)

  Munkakör (kötelező)

  Munkavállalás típusa

  Állandó munkaAlkalmi munka

  Fizetési igény (órabér vagy fix összeg)

  Születési év

  Beszélt nyelvek

  MagyarAngolNémetOrosz

  Dohányzás

  Rendelkezik jogosítvánnyal

  Rendelkezik autóval

  Rendelkezik egyéni vállalkozással

  Önéletrajz feltöltése (feltölthető fájl: pdf, doc, jpg, docx)

  Fénykép (feltölthető fájl: jpg)

  Bemutatkozó és egyéb megjegyzés

  HívásHívás
  ÜzenetÜzenet