Nyár végi akció

Miért válasszon minket

Kárpittisztítás

Kárpittisztítás

Ha szeretné visszanyerni bútorai régi színét, tisztaságát önnek kárpittisztításra van szüksége, kárpitját a legnagyobb odafigyeléssel és szaktudásunkkal fogjuk kitisztítani ipari kárpittisztító géppel, hogy visszaadjuk bútorának az eredeti színét és friss új illatot biztosítsunk neki.

A kárpittisztítását akkor is ajánljuk ha nem tűnik koszosnak a bútor, hiszen ettől még a bútorok port és atkákat rejtenek magukban amely az allergiás tüneteket elő idézhetik, továbbá egy poros bútor miatt sokkal hamarabb lesznek porosak a polcok ezért nagytakarítások mellé kifejezetten ajánljuk a kárpittisztítást.

Kárpittisztítás

Ezt a szolgáltatásunkat külön is vállaljuk és lakástakarításhoz is lehet kérni. Ha szeretne árajánlatot kérni kérem kattintson az árajánlatkérés menüpontra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön.

Irodai székek kárpittisztítása

Irodai kárpittisztítás
Az irodákban nagy igénybevételnek kitett irodai székek és egyéb kárpitozott bútorok tisztítását is vállaljuk és minél több bútor, szék tisztításáról van szó annál jobb árat tudunk adni. Ha szeretné kitisztíttatni irodai bútorjainak kárpitját akkor keressen minket bizalommal.

Autó kárpittisztítás

Autó kárpittisztítás
Az autókban lévő kárpitok tisztítását is vállaljuk, bár nem ez a fő profilunk, de sok esetben kértek meg arra, hogy ha már ott vagyunk az autó kárpitját is tisztítsuk ki. Az autóban lévő szőnyegeket, üléseket és a tető kárpitot is újjá és illatossá varázsoljuk gépeinkkel. Ezt a tisztítási feladatot főleg nyáron érdemes elvégezni, hogy kitudjon száradni a kárpit.

Fotel és ülőgarnitúra kárpittisztítása

Fotel kárpittisztítas
Sok esetben tisztítottunk olyan kárpitokat, bútorokat amit más már lehet, hogy kidobott volna és szinte csodát tudtunk tenni a tulajdonos kedvenc ülőgarnitúrájával vagy foteljével. Ha ön is szeretné új színben látni régi megkopott foteljét vagy szófáját akkor hívjon minket és segítünk.

Ülőgarnitóra kárpittisztítas

Kárpittisztító gépek és technológia

Kárpittisztító gép
Kárpittisztításhoz minőségi ipari gépeket használunk az egyik legtöbbet használt gépünk a Karcher Puzzi amit főleg szőnyegek tisztításához alkalmazunk, de sok esetben a kárpittisztítást is ezzel oldjuk meg, a másik sokat használt gépünk pedig a Santoemma Sabrina ami már egy sokkal nagyobb teljesítményű ipari gép. Ezek a gépek úgynevezett vízes extrakciós tisztítást végeznek, mégpedig egy vízpumpa segítségével vegyszeres vizet fecskendeznek a kárpitra amit ezt követően azonnal vissza is szívunk, hogy mielőbb megszáradjon a kárpit. A vizes kárpittisztítást mindig egy alapos porszívózás előzi meg, sok esetben már ekkor látványos eredményt tudunk produkálni, nagyon szennyezett pútorok esetében már előre befújjuk vegyszeres vízzel a bútort, hogy feloldja a beszáradt szennyeződéseket, különleges esetekben habot és különleges folttisztítókat vetünk be, hogy minél jobb legyen a végeredmény. A vegyszereket sok év tapasztalat után választjuk ki a körülményekhez illően. A vegyszereknek és a vizes eljárásnak köszönhetően nagyon makacs foltokat is eltávolíthatunk mint például a vér, kávé, vörös bor, persze az ilyen makacs szennyeződések esetén érdemes minél előbb felkeresni minket, hogy még idejében és maximálisan el tudjuk távolítani a szennyeződést.

 

HívásHívás
ÜzenetÜzenet