Nyár végi akció

Miért válasszon minket

Terasz tisztítás

Vállaljuk teraszok, kültéri hideg burkolatok, térkövek tisztítását, gépeinkkel szinte bármilyen feladatot elvégzünk, legyen az extrém több év alatt lerakódott kosz mi megoldjuk. Különböző gépeink nagy segítséget nyújtanak a munkák elvégzésében, így gyorsan és hatékonyan tudjuk elvégezni a munkát és szinte biztosan nem tudja más jobban, szebben megcsinálni.

Kisebb szennyeződéseket az egyszerű magasnyomású mosónkkal távolítunk el, ennek a megoldásnak nagy a hatékonysága, de csak olyan helyeken alkalmazható ahol nem probléma a nagy mennyiségű víz elvezetése.

Nagyon szennyezett teraszoknál és ahol nem oldható meg a sok víz elvezetése a gőz erejét vetjük be, amelyben található 2db henger kefe, amely súrolja a burkolat felületét, közben a gőzgép gőzzel fellazítja a koszt, és még nincs vége, mert a kefék úgy forognak, hogy a koszt egy tartályba gyűjti a gép, így azonnal tiszta lesz a felület, és a gőz hatásának köszönhetően nem csak egyszerűen tiszta hanem baktérium és vírus mentes is lesz a felület, ezért ezt a technológiát orvosi rendelőkben is alkalmazzuk akár rendszeresen is.

A legextrémebb helyzetekre is fel vagyunk készülve, rendelkezünk 380v-os nagy teljesítményű gőzgéppel is amely ipari létesítmények tisztítására nagyon nagy segítség.

Kérjen árajánlatot teraszának tisztítására, hogy régi burkolatának, fugáknak újra az új színét láthassa.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet