Nyár végi akció

Miért válasszon minket

Felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás

A lakás és ház felújítást mindig szakemberre bízzuk akkor a felújítás utáni nagytakarítást miért végeznénk magunk? Bízza ránk a lakás felújítás utáni takarítási munkákat legyen az festés vagy bármilyen nagyobb felújítás. Ipari gépeinkkel és nagy tapasztalattal rendelkező csapatunkkal biztos és pontos munkát végzünk a lehető leggyorsabban korrekt áron. A munkánkra garanciát vállalunk így ha ön nem elégedett vagy hiányosságot talál az elvégzett munkában ingyenesen kijavítjuk, pótoljuk.

Felújítás utáni takarítás Felújítás utáni takarítás Felújítás utáni takarítás

A fürdőszoba felújítását követő takarítás nagyon nehéz feladat, hiszen a járólapon és a csempén maradt ragasztóanyagok, fugák eltávolítása nagyon nehéz és a legtöbb esetben a teljes tisztítás után újra kifehéredhet és többször kell elvégezni ha nem használunk megfelelő vegyszereket. Bízza ránk ezt a nehéz feladatot és garantáltan elégedett lesz az új tiszta fürdőszobával, mellékhelységgel.

A lehetséges lakás felújítások melyek után érdemes takarító céget hívni:

 • Festés utáni takarítás
  A festés után nagyon nehéz kitakarítani, ha a szakember nem végezte el a festés előtti óvintézkedéseket, mint például a járólap, parketta letakarása, ablakok leragasztása, a festést általában vízes bázisú festékkel végezzük, ennek ellenére a járólapra, parkettára száradt, festék maradványokat nagyon nehéz eltávolítani és felmosás utáni száradást követően a legtöbbször újra kifehéredik a felület, főleg sötét színű burkolatoknál jelentkezik a probléma.
 • Mázolás utáni takarítás
  Az ablakok és ajtók mázolása után ha nem takartuk le a burkolatokat és nem ragasztottuk le az ablakokat nagyon nagy feladat a takarítás, még a tapasztalt takarítóknak is nagy feladat az ablakokra és burkolatokra száradt zománc festékek eltávolítása.
 • Burkolás utáni takarítás
  A burkolás utáni takarítás esetében a fugázás okozza a legnagyobb szennyeződést. A járólapra száradt fuga eltávolítása nagy feladat és óvatosan kell végezni, hogy a fugát ne távolítsuk el a járólapok közül.
 • Teljes lakásfelújítás, átadás utáni takarítás
  Ha ön most vette meg az új ingatlanját vagy teljes felújítást végeztek otthonában és nem végezték el a takarítást akkor hívjon minket, hogy tiszta szép otthont varázsoljunk önnek.

Felújítás utáni takarítás Felújítás utáni takarítás

A képeken is látható, hogy a felújítás a legtöbb esetben nagyon nagy kosszal és nehezen feltakarítható szennyeződésekkel jár főleg ha a felújítást végző szakember nem felügyel a tisztaságra és nem teszi meg a lehető legtöbbet annak érdekében, hogy a szennyeződések könnyen eltávolíthatóak legyenek, éppen ezért a felújítási utáni munkát minden esetben személyesen is felmérjük, mert nagyon nagy különbségek lehetnek. Ha festés előtt nem takarjuk le a parkettát, hideg burkolatokat nagyon megnehezíthetjük a takarító munkáját, hiszen a festéket még ha vizes bázisú is, nagyon nehéz nyomtalanul eltávolítani. Ha szeretné igénybe venni a felújítás, festés utáni takarításunkat akkor keresse kolléganőnket aki szívesen segít és ingyenesen felméri a takarítási helyszínt és ingyenes árajánlatot ad.

Évente több száz felújítás utáni takarítást végzünk el és talán ez a legnehezebb feladat, hiszen a kuncsaftjaink már egy nehéz folyamaton estek át és alig várják, hogy beköltözhessenek és lássák a szép végeredményt, igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani, hogy az ügyfél 100% elégedett legyen és boldogan költözzön be az ingatlanba.

Nézze meg további előtte utáni képeinket is a felújítások utáni takarításainkról. 

HívásHívás
ÜzenetÜzenet