10 ok miért válassza a korrekt takarítást

Miért válassza a korrekt takarítást?

Garancia

Számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél, így minden nagytakarításra garanciát vállalunk! Ha befejeztük a takarítást és ön hiányosságokat talál azt már ingyen javítjuk.

Felelősség biztosítás

Értékei biztonságban vannak ha minket választ, cégünk több millió forintos felelősség biztosítással rendelkezik, így ha véletlenül valamilyen nagyobb kár keletkezne a mi hibánkból, nem okoz gondot a megtérítése.

Több éves tapasztalat

Valóban több éves tapasztalattal rendelkezünk mind az ügyfélkezelésben és a takarítás elvégzésében is. Takarítónőink mind nagy tapasztalattal rendelkeznek, így gyors precíz munkavégzést fognak végezni.

Ingyenes kiszállás

Budapest területén nem számolunk fel kiszállási vagy parkolási költséget, így ezzel a plusz költséggel nem kell számolnia.

Mindent viszünk

Mi nem csak a takarítóinkat küldjük el! Minden eszközt, tisztítószert, gépet, létrát viszünk a takarítás elvégzéséhez, és ezt mind tartalmazza a takarítás díja.

Korrekt árak

Évek óta igyekszünk alacsonyan tartani az árainkat, figyeljük a takarítási piac általános óradíját és nem vagyunk a legolcsóbbak, de áraink versenyképesek és a legjobb ár érték arányt biztosítjuk.

Megbízhatóság

99,5%-ban ott vagyunk a megígért időpontban a helyszínen és az elvállalt munkát elvégezzük.

Szinte bármit megoldunk

Ha extrém körülményeket kell kitakarítanunk egy albérlő után vagy felújítás, festés után kell nagyon nehezen eltávolítható szennyeződéseket megtisztítanunk, mi megoldjuk. Szolgáltatásaink között szinte mindent megtalál ami takarítással kapcsolatos.

Gyorsak vagyunk

Nagy takarító létszámmal rendelkezünk és egyszerre akár több helyszínen is takarítunk, így nem kell heteket várnia, hogy elvégezzük önnél a takarítást.

Összeszokott csapat

Mindenkinek megvan a feladata, mindenki tudja mit kell csinálnia és mindenki tudja ki miben jobb mint a másik.

1000Ft kedvezményt adunk

Mindenkinek aki megosztja oldalunkat 1000Ft kedvezményt adunk a nagytakarítás árából, a megosztásért kattints ide: Takarítás akció az itt található megosztás segítségével ossza meg az oldalunkat és máris láthatja a kupon kódot.

Tegyen próbára minket:

  Visszahívás

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Kérjen ingyenes visszahívást és kollégánk hamarosan felhívja vagy hívjon minket: ✆ 0670 601 88 09

  esetleg írjon nekünk üzenetet vagy kérjen árajánlatot.

  HívásHívás
  ÜzenetÜzenet