Miért válasszon minket

Takarítás árak

Takarítás árak

A legtöbb esetben mindenki az olcsóbb terméket és az olcsóbb szolgáltatást szeretné igénybe venni és mindenki az interneten keresi az olcsóbb megoldást, de a szolgáltatások tekintetében nem mindig jó választás az olcsó megoldás, ha egy mobil telefont vagy bármilyen műszaki készüléket olcsóbban veszünk meg valahol azt teljes haszonnak könyvelhetjük el, de a takarítás és egyéb szolgáltatások esetében körültekintően kell választanunk, hogy elégedettek legyünk.

Alkalmi takarítás árainkat a legtöbb esetben órabérben adjuk meg, mert nincs két egyforma ingatlan amit ugyan annyi idő alatt lehet megfelelően kitakarítani, az óradíjunk 3900Ft+áfa/fő amely tartalmazza az eszközöket, minőségi ipari tisztítószereket, ipari gépeink használatát és a takarító személyzet díját. A megadott adatok alapján kollégánk megbecsül egy körülbelüli időt és hogy hány főre lesz szükség, a helyszínre érkező kollégák még pontosabban felbecsülik, hogy mennyi időre lesz szükségük a takarítás elvégzésére így majdnem teljesen meg lehet becsülni a takarítás árát. Önnek csak annyit kell fizetnie amennyit dolgoztak a kollégák.

Sok takarítócég rosszul becsli fel a takarítás precíz és maradéktalan elvégzésére szánt időt és takarítók számát, elsőre nagyon kecsegtető az összeg amennyiért elvállalják, de ha utána számolunk az órabérük drágább lesz mint cégünké, csak éppen félkészen marad a takarítás, mert a csomagban tartalmazott óra után a takarításnak vége, hiszen csak annyit rendelt és fizetett meg ami nem véletlen, hiszen négyzetméter alapján felbecsülni a munkát és megadni az árakat szinte lehetetlen, hiszen nincs két egyforma ingatlan. (Ezekről az információkról olyan ügyfeleinktől értesültünk akik nem minket választottak először.)

Cégünknél több éves tapasztalattal rendelkező kolléganő becsli fel az elmondottak alapján, hogy körülbelül mennyi időre és takarítóra lesz szükség és igyekszünk úgy kalkulálni, hogy véletlenül se essünk abba a hibába, hogy nem tudjuk maradéktalanul befejezni a munkát.

Rendszeres takarítás árakat az ingatlan felmérése vagy az első takarítás után szoktuk megszabni, amikor már látja a kollégánk, hogy mikre van szükség és mennyi időbe telik munka elvégzése.

Iroda takarítás árakat minden esetben felmérés és megegyezés alapján állapítjuk meg, bár az irodák takarítása esetében nincsenek nagy különbségek, de a kért szolgáltatások miatt nehéz általánosítani az árakat.

Pár tapasztalatunk, hogy miért érdemes minket választani, még ha drágábbak is az áraink mint más cégeknél:

  • Több esetben történt már, hogy a megállapított áraink miatt nem minket választottak és pár nap múlva újra megkerestek, hogy takarítsunk ki az olcsóbb cég után és végezzük el a feladatot tökéletesen.
  • Többször történt olyan is, hogy nem minket választottak és a következő nagytakarításnál elmesélték, hogyan is jártak az olcsóbb céggel, és hogy mennyire elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatással.
  • Volt olyan árajánlat amit egy konkurens cég adott ugyan arra a nagytakarításra amiből mi az alkalmazottaink bérét sem tudtuk volna fedezni, aminek az a következménye, hogy hozzá nem értő olcsó munkaerővel végeztetik el a munkát vagy csak fele annyi időt szánnak rá és úgymond a szőnyeg alá söprik a port.
  • Szőnyegtisztítás esetében is előfordult többször is, hogy előttünk tisztították ki a padlószőnyeget és az ügyfél elégedetlenségének köszönhetően kérte a mi drágább ajánlatunkat és teljes elégedettséggel fizette ki a drága szolgáltatásunkat.
  • Hallottunk már olyat is, hogy a takarító cég semmit nem vitt magával és az ügyféltől kértek mindent, mi minden esetben teljes felszereléssel vonulunk ki a munkának megfelelően, saját ipari gépekkel rendelkezünk, így minden gépi feladatot rugalmasan tudunk ellátni a szőnyegtisztítástól a padló súrolásig.
  • Mi a munkánkra garanciát vállalunk, ha kimarad valami vagy nem elégedett az ügyfél az elvégzett munkával visszamegyünk és javítjuk a hibákat ingyen, mert számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb.

A legtöbb esetben az ügyfelek soknak tartják a becsült időt amennyi idő alatt elvégezzük a nagytakarítást, de cégünk csak úgy tudja vállalni a garanciát, hogy teljes nagytakarítást végez és a nem látható helyeket is kitakarítjuk, az elmozdítható bútorok, gépek alatt és mögött, az ablakok és kereteinek külső belső tisztítását is teljes felületen végezzük a zárt, nem látható részeken is megtisztítjuk, hogy ne legyen hiányosság.

Miből tevődik össze a takarítás díja? A minőségi eszközök, kiszállás, gépek, dolgozók bére, cég fenntartás, marketing…

Takarítás árak elosztása

Cégünk 50.000.000Ft-os felelősség biztosítással is rendelkezik, így ha kollégáink bármilyen nagyobb problémát okoznának értékeiben, nem kell aggódnia a kár megtérítése miatt.

Takarítás árak biztosítás

Kérjen árajánlatot vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken, hogy segíthessünk önnek és mielőbb elkezdhessük a takarítást és ön is elégedett ügyfeleink közé tartozzon.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet