Nyár végi akció

Miért válasszon minket

Ózon gázos fertőtlenítés

Ózon gázos fertőtlenítés

Elsőre mindenki szkeptikusan állhat egy ilyen láthatatlan, megfoghatatlan dologhoz, még akkor is ha azt nem mondhatjuk rá, hogy szagtalan. Az Ózon technológiát pedig nagyon sok helyen használják, ha valaki jó volt kémiából az biztosan tudja, hogy ez nem csak egy újabb kitaláció, hogy a cégek eladják a gépeiket és szolgáltatásaikat.

Lássunk pár példát ahol használják az O3 technológiát:

  • vízkezelés
  • vegyipar
  • szennyvíz sterilizálás
  • élelmiszer frissen tartás
  • ivóvíz tisztítás
  • fertőtlenítés
  • orvosi eszközök
  • HIV elleni kezelések
  • A típusú influenza kezelése

Ha szeretne többet megtudni hiteles forrásból az Ózon-ról akkor érdemes elolvasni a wikipedia Ózon ismertetőjét.

Ezt a friss cikket is érdemes elolvasni a koronavírusról és az ózonról: Kimtatták: az ózon valóban semlegesíti a koronavírust Ha elolvasta a cikket, fontos tudnia, hogy mi nagy mennyiségű Ózonnal dolgozunk így csak olyan helyiségben ahol nem tartózkodnak emberek, a helyiség 10-20 perc szellőztetés után ismét biztonságosan használható.

Pár fontosabb információ amit muszáj megemlítenem azoknak akik nem szeretnék végig olvasni a wikipedia ismertetőjét az ózonról:

A 19. századtól már használjuk ezt a technológiát fertőtlenítésre, és a felhasználási terület egyre szélesedik, ahogy sajnos napjainkban is egyre több szükség lett rá.

Az Ózon egy szúrós szagú mérgező gáz, de nem kell megijednünk ettől, hiszen ránk csak nagyon nagy mennyiségben és több órán keresztüli belégzése lehet kellemetlen hatású. A kezeléseknél éppen ezért nem tartózkodhatunk a légtérben ahogyan állatok sem. Növényeket is minden esetben el kell távolítani a légtérből ahol az ózon gázos kezelést hajtjuk végre. Mivel az O3 instabil ezért szellőztetésnél azonnal lebomlik és O2 lesz belőle.

Mennyire fertőtlenít az ózon? Ezt inkább egy az egyben másolom a wikipedia oldaláról:

A vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór.

Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt.

Rendelje meg most az Ózon gázos fertőtlenítő szolgáltatásunkat otthonába, irodájába, de ha még tökéletesebb megoldást szeretne akkor nézze meg a GrazerGuard szolgáltatásunkat: Fertőtlenítés vírus és baktérium ellen.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet