Miért válasszon minket

Takarítás Dunakeszi

Takarítás Dunakeszi

Ha önnek Dunakeszi településen van szüksége takarítási szolgáltatásra akkor nem kell tovább keresgélnie, takarítócégünk mindenféle takarítási szolgáltatást vállal a rendszeres takarítástól a felújítás utáni takarításig.Ha szeretne megtudni többet takarító szolgáltatásunkról akkor kattintson a felső menüsorban a szolgáltatások menüre. Mivel Dunakeszi a vonzáskörzetünkben található így a kiszállás ingyenes nagytakarítás esetében.

 • Takarítás magánszemélyeknek
  Vállaljuk magánlakások, családi házak nagytakarítását és rendszeres takarítását, megbízható takarítónő kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek.
 • Takarítás cégeknek
  Irodatakarítás Dunakeszin korrekt áron, cégünk kiemelkedő referenciákkal rendelkezik irodatakarítás területén.
 • Nagytakarítás Dunakeszin
  Vállaljuk lakások, családi házak alapos nagytakarítását, akár ablaktisztítással, szőnyegtisztítással teljes körűen.
 • Kárpittisztítás Dunakeszi
  Szeretné kitisztíttatni bútorainak szövet kárpitját? Keressen minket bizalommal, nagy tapasztalattal végezzük kárpitok tisztítását ipari gépeinkkel és minőségi vegyszereinkkel. igyekszünk szinte újjá varázsolni fotelét, ülőgarnitúráját.
 • Szőnyegtisztítás Dunakeszin
  Szőnyegtisztító gépünkkel a helyszínen tisztítjuk ki szőnyegét legyen az padlószőnyeg vagy kisebb szőnyegek, a vizes tisztításnak köszönhetően a legmakacsabb szennyeződéseket is el tudjuk távolítani és a nagy erejű ipari gépnek köszönhetően pár órán belül már meg is szárad szőnyege.
 • Felújítás utáni takarítás
  Dunakeszi egy nagyon gyorsan fejlődő város így nagyon sok ingatlan kerül átadásra nap mint nap, ha szeretne tiszta friss lakásba vagy házba költözni akkor keressen minket. A felújítás és átadás utáni szennyeződések eltávolítása nagyon nehéz feladat, bízza tapasztalt szakemberekre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ha gyors megbízható takarításra van szüksége korrekt áron, kérjen ingyenes visszahívást és kollégánk hamarosan keresni fogja a megadott telefonszámon.

A településsel kapcsolatos érdekességek megtalálhatóak a Dunakeszi wikipedia oldalán és a város fő weboldalát is érdemes megnézni dunakeszi.hu.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet