Miért válasszon minket

Grazer Guard fertőtlenítés

A Grazer Guard technológiát az épületek légterének és felületeinek fertőtlenítésére fejlesztették ki, a készülék több olyan technológiát használ amelyet már, külön külön sok készülék megvalósít.

Mik ezek a technológiák?

  1. Hideg ködös eljárás segítségével a különleges folyadékot a légtérbe porlasztja aminek következtében egy sűrű köd alakul ki a helységben, a köd szemcséi a levegőt és a felületeket is fertőtlenítik, a felületeken megtapadva azokon antibakteriális réteget alakítanak ki, melynek következtében a nem használt felületeken akár egy hónapos védelmet nyújt. A folyadék amelyet a levegőbe porlasztunk egy organikus enzim/nano ezüst, alacsony koncentrációjú antimikróbiális hatóanyag.
  2. Nagy teljesítményű ózon generátor, amely egy nagyon erős fertőtlenítő hatású mérgező gáz, melynek köszönhetően elpusztulnak a vírusok, gombák, baktériumok. Az ózon gáz több százszor hatékonyabb fertőtlenítő hatású mint a klór.

További információ az ózon ról: Ózon – wikipedia
Ezt a friss cikket is érdemes elolvasni a koronavírusról és az ózonról: Kimtatták: az ózon valóban semlegesíti a koronavírust Ha elolvasta a cikket, fontos tudnia, hogy mi nagy mennyiségű Ózonnal dolgozunk így csak olyan helyiségben ahol nem tartózkodnak emberek, a helyiség 10-20 perc szellőztetés után ismét biztonságosan használható.

A gépet főleg nagyobb létesítmények, edzőtermek, öltözők, egészségügyi létesítmények, irodák fertőtlenítésére tervezték, de természetesen kisebb lakások családi házak fertőtlenítésére is alkalmas. Ajánlott még iskolák, óvodák, áruházak, boltok fertőtlenítésére is.

A The Grazer Guard ezeknek a technológiáknak köszönhetően hatásosan bírkózik meg a vírusokkal, baktériumokkal, így a kezelt terület biztonságosan használhatóvá vállik.

Ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot vagy rendelje meg: Fertőtlenítés

HívásHívás
ÜzenetÜzenet