Miért válasszon minket

Festés utáni takarítás

Festés utáni takarítás

A közelmúltban beltéri festést végeztél, vagy festőcsapatot bíztál meg ezzel a feladattal? Noha ezek a festők nagyszerű feladatot végeznek a munkájuk során, annak befejeztével rendetlenséget és sok festékmaradványt hagyhatnak maguk után. A festés folyamata kulcsfontosságú, de az utómunkálatok a legrosszabbak! A szép, újonnan festett otthonát vissza kell hoznia szikrázóan tiszta állapotába a nehéz munkák után. Egy-egy ilyen festés után észrevehetjük, hogy sok a szalagnyom, sok festékfolt és kosz van az ablakokon, a padlón és a berendezéseken. Ennek egy része természetesen egy vizes ronggyal könnyen lemosható, de a makacs foltokat lehetetlen elkerülni. Ezeket nem érdemes kapargatni, mert sérülhet az alatta lévő felület és törölgetés után is gyakran visszaszíneződnek.

Festés utáni takarítás

Ha jelenlegi lakásában festést végeznek, mindig megfelelően előre kell tervezni, hogy a munkálatok elvégzése után azonnal jöjjön a takarító és helyrehozza azt a rendetlenséget, ami a festők munkaköri leírásában gyakran nem szerepel. Ezt szem előtt tartva minimálisra csökkentheti az otthonában a kellemetlenségeket. Csapatunk kiterjedt képzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkezik takarítási szolgáltatások nyújtásában. Garantáljuk a munkaterületek tökéletesen tiszta állapotba állítását, valamint a gyors és precíz munkavégzést is!

Festés utáni takarítás

A festés utáni takarítás az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:

 • Súrolás és foltok eltávolítása
 • Por eltávolítása
 • Minden padlófelület tisztítása
 • Ablakok tisztítás
 • Fürdőszoba takarítás
 • Munkalapok, tükrök, mosogatók tisztítása
 • És természetesen minden amire az ügyfélnek szüksége van

Festés utáni takarítást bármilyen területen vállalunk, akár több 1000 nm-en is:

 • Iroda festés utáni takarítása
 • Lakás festés utáni takarítása
 • Üzlet helyiség festés utáni takarítása
 • Lépcsőház festés utáni takarítása

Festés utáni takarítás

Az átfogó takarítási szolgáltatásainkon túl számos speciális ipari tisztítási lehetőséget kínálunk, beleértve a nagynyomású mosást is.
Milyen előnyei vannak a festés utáni takarítási szolgáltatásaink igénybevételeinek? Minden tisztítószert, porszívót, felmosót stb. mi biztosítunk! Csak az eltöltött időért számítunk fel díjat. Forduljon hozzánk bizalommal!

Megmutatjuk Önnek, hogy milyen az a valóság, amit megálmodott! Az igazi csoda csak a takarítás után látszódik meg! Kérjen tőlünk árajánlatot és kollégánk a lehető leghamarabb válaszolni fog, töltse ki árajánlat kérő űrlapunkat és töltsön fel pár képet, hogy kollégánk pontosan meghatározhassa, mekkora takarító létszámra és mennyi munkaórára lesz szükség.

Amennyiben teljes lakásfelújítást végeztek Önnél természetesen ez esetben is állunk rendelkezésére, esetleg nézze meg a felújítás utáni takarítás szolgáltatásunk részleteit is.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet