Miért válasszon minket

Burkolás utáni takarítás

Burkolás utáni takarítás

Belefáradt abba, hogy a burkolás után minden piszkosnak tűnik és a burkolt felület is tele van makacs foltokkal? Aggódik a nyomás alatti mosás esetleges károsodása miatt a burkolati felületen? Bízza ránk a takarítását! A megfelelő és alapos tisztítás a burkolat karbantartásának elengedhetetlen része, hogy az sokáig tiszta és hosszú életű maradjon. Ha nem megfelelő tisztítási eljárásokat követnek, veszélyes mértékű szennyeződés halmozódhat fel a burkolaton, ami akár az elcsúszás kockázatát is a kétszeresére növeli.

Minél tovább hagyja szennyezetten a burkolatot, annál nehezebb és drágább lesz a tisztítása. Mi a burkolat anyagától függően kiválasztjuk a legmegfelelőbb és egyben legbiztonságosabb tisztítási eljárást.

Burkolás utáni takarítás

A burkolás utáni takarítás esetében főleg a fugázás okozza a legnagyobb szennyeződést. Amikor ez más idegen anyagokkal (legtöbbször ragasztóanyaggal) együtt a járólapra rászárad, igazi kihívást jelent az eltávolítása. Ahhoz, hogy a fugát ne távolítsuk el a járólapok közül, nagyon óvatosan kell a takarítását végezni. Ezért ez minden esetben szakszerű kezelést igényel.

A takarítást minden esetben a burkolást követő 1-2 napon belül el kell végezni, 1 hét után már különösen nehéz lesz a szennyeződések eltávolítása. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik az ilyen féle tisztítások területén is, így nem kell amiatt sem aggódni, hogy az általunk biztosított speciális szerek és eszközök elszínezik vagy károsítják a burkolt felületet.

Bízza cégünk munkatársaira a piszkos munkát. Mi is jól ismerjük azt az érzést, amikor otthon kísérletezve vízben oldott szappannal kellett naponta ötször – hatszor lemosni ugyanazt a felületet, mivel mindig visszafehéredett. Mi speciális vegyszerekkel dolgozunk, így ezt elég egyetlen egyszer lemosni és azután máris gyönyörűen tiszta lesz a felület.

Ha teljes felújítás utáni takarításra van szüksége akkor is nagyon jó helyen jár, de megnézheti a felújítás utáni takarítás szolgáltatásunk részleteit is.  Kérjen árajánlatot tőlünk még ma, hiszen nem kerül semmibe, töltse ki árajánlat kérő kérdőívünket, töltsön fel pár képet és kolléganőnk hamarosan küldi ajánlatunkat.

HívásHívás
ÜzenetÜzenet