Takarítás árak

Takarítás árak

A legtöbb esetben mindenki az olcsóbb terméket és az olcsóbb szolgáltatást szeretné igénybe venni és mindenki az interneten keresi az olcsóbb megoldást, de a szolgáltatások tekintetében nem mindig jó választás az olcsó megoldás, ha egy mobil telefont vagy bármilyen műszaki készüléket olcsóbban veszünk meg valahol azt teljes haszonnak könyvelhetjük el, de a takarítás és egyéb szolgáltatások esetében körültekintően kell választanunk, hogy elégedettek legyünk.

Alkalmi takarítás árainkat a legtöbb esetben órabérben adjuk meg, mert nincs két egyforma ingatlan amit ugyan annyi idő alatt lehet megfelelően kitakarítani, az óradíjunk 2000Ft+áfa/fő. A megadott adatok alapján kollégánk megbecsül egy körülbelüli időt és hogy hány főre lesz szükség, és a helyszínre érkező kollégák még pontosabban felbecsülik, hogy mennyi időre lesz szükségük a takarítás elvégzésére így majdnem teljesen meg lehet becsülni a takarítás árát.

Rendszeres takarítás árakat az ingatlan felmérése vagy az első takarítás után szoktuk megszabni, amikor már látja a kollégánk, hogy mikre van szükség és mennyi időbe telik munka elvégzése.

Iroda takarítás árakat minden esetben felmérés és megegyezés alapján állapítjuk meg, bár az irodák takarítása esetében nincsenek nagy különbségek, de a kért szolgáltatások miatt nehéz általánosítani az árakat.

Pár tapasztalatunk, hogy miért érdemes minket választani, még ha drágábbak is az áraink mint más cégeknél:

  • Több esetben történt már, hogy a megállapított áraink miatt nem minket választottak és pár nap múlva újra megkerestek, hogy takarítsunk ki az olcsóbb cég után és végezzük el a feladatot tökéletesen.
  • Többször történt olyan is, hogy nem minket választottak és a következő nagytakarításnál elmesélték, hogyan is jártak az olcsóbb céggel, és hogy mennyire elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatással.
  • Volt olyan árajánlat amit egy konkurens cég adott ugyan arra a nagytakarításra amiből mi az alkalmazottaink bérét sem tudtuk volna fedezni, aminek az a következménye, hogy hozzá nem értő olcsó munkaerővel végeztetik el a munkát vagy csak fele annyi időt szánnak rá és úgymond a szőnyeg alá söprik a port.
  • Szőnyegtisztítás esetében is előfordult többször is, hogy előttünk tisztították ki a padlószőnyeget és az ügyfél elégedetlenségének köszönhetően kérte a mi drágább ajánlatunkat és teljes elégedettséggel fizette ki a drága szolgáltatásunkat.
  • Hallottunk már olyat is, hogy a takarító cég semmit nem vitt magával és az ügyféltől kértek mindent, mi minden esetben teljes felszereléssel vonulunk ki a munkának megfelelően, saját ipari gépekkel rendelkezünk, így minden gépi feladatot rugalmasan tudunk ellátni a szőnyegtisztítástól a padló súrolásig.
  • Mi a munkánkra garanciát vállalunk, ha kimarad valami vagy nem elégedett az ügyfél az elvégzett munkával visszamegyünk és javítjuk a hibákat ingyen, mert számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb.

A legtöbb esetben az ügyfelek soknak tartják a becsült időt amennyi idő alatt elvégezzük a nagytakarítást, de cégünk csak úgy tudja vállalni a garanciát, hogy teljes nagytakarítást végez és a nem látható helyeket is kitakarítjuk, az elmozdítható bútorok, gépek alatt és mögött, az ablakok és kereteinek külső belső tisztítását is teljes felületen végezzük a zárt, nem látható részeken is megtisztítjuk, hogy ne legyen hiányosság.

Kérjen árajánlatot vagy keressen minket a megadott elérhetőségeken, hogy segíthessünk önnek és mielőbb elkezdhessük a takarítást és ön is elégedett ügyfeleink közé tartozzon.

Hívás
Üzenet